ICHI

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

“Nemt at bruge og nemt at elske” - den bedste måde at beskrive ICHIs stil på. Hos online-mode.dk er vi glade for at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af ICHI items. ICHI blev grundlagt i 1999 og er idag et kreativt modehus, som opererer i over 20 lande og er til stede i over 1.500 butikker verden over. ICHI garanterer modetøj i høj kvalitet til en god pris. 

ICHI henvender sig til den unge og modebevidste kvinde, som sætter pris på et unikt touch og lækre detaljer. Søger du efter stilrent tøj til arbejde og fest er ICHI et oplagt valg, men ICHI byder også rigtig godt ind, når du skal shoppe hverdagslooks. Se eksempelvis Luise kollektionen som blandt andet byder på simple, afslappede og lækre kjoler og cardigans i finstrik. Disse items er super behagelige at have på og giver samtidig dit hverdagslook et klassisk pift. Skal du derimod se velklædt ud på arbejdet, så er Kate kollektionen helt sikkert det, du leder efter. Blazere og pants bliver intet problem at shoppe, og du finder masser af farver og designs.  

Noget der gør ICHI helt unik er naturligvis deres håndlavede printede mønstre, som giver et personligt touch til alle produkterne. De prints som du ser hos ICHI finder du altså ingen andre steder, og du har muligheden for virkelig at kreere en personlig stil. Kollektionerne er feminine, kreative og modige, og idéen bag ICHIs kollektioner er da også at skabe et sofistikeret og internationalt design. 

Alle kollektioner har et tema, som afspejler tiden vi befinder os i, og du er dermed sikret at være blandt de forreste, når det kommer til trends og mode. Dog rummer samtlige kollektioner altid nogle styles, der består af rå femininitet med et vildt og energisk udtryk, så du kan give din stil lidt kant. 

Hos online-mode.dk er vi vilde med de forskellige ICHI styles, og efter vores mening er mange af de skønne items simpelthen musthaves. Med ICHI kommer man aldrig galt i byen og uanset hvilken anledning du shopper til, kan du finde et ICHI item, som enten fungerer som detaljen i dit look, eller som let kan kombineres med resten af din gaderobe. 

Har du spørgsmål til ICHI produkterne, størrelser eller søger du et helt særligt item, så kontakt endelig vores dygtige personale. Vi er klar til at hjælpe med størrelsesguides, med at besvare spørgsmål og med at foretage særlige bestillinger.