LIBERTE

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hos online-mode.dk er vi stolte over at kunne præsentere det nye danske brand: Liberté Essentiel. Liberté har et mål om at alle kvinder skal have råd til dejligt luksus lingerie, loungewear samt nattøj i god kvalitet. Fokusområderne i Libertés designs er afslappet mode, femininitet og et touch af ung energi, og tilsammen skaber dette de chice kollektioner. Sjældent har man set så modepræget loungewear, og nattøjet får helt nye muligheder. 

I Libertés designs finder du de fine feminine linjer, lækre kvalitetsmaterialer, skønne blonder og du får et helt klassisk snit. Libertés items er skønne at have på kroppen og Liberté understreger virkelig, at modetrends, facon, pasform og komfort sagtens kan gå hånd i hånd. 

Ovenstående er Alma kollektionen med army mønsteret et perfekt eksempel på. Den army mønstrede kollektion kommer både med t-shirts, jumpsuit, top, kjole og pants. Tøjet er 90% polyester og 10% elasthan, hvilket gør det super lækkert og behageligt på kroppen. Army mønsteret sætter en frisk og lidt rå stil men med feminine snit og pasformer. Alma kollektionen indeholder også styles og items der kan faktisk sagtens bruges i lidt finere anledninger eller som den skønne detalje på arbejdet. Du kan altså eksempelvis have tøj på på arbejde, der føles som en drøm, og uanset om du er til friske og vovede print eller stilrene og klassiske farver, kan du finde passende items hos Liberté. 

Hos online-mode.dk har vi hos Liberté Essentiel fokus på det afslappede modetøj og loungewear, og vi har udvalgt en masse forskellige styles, så der kan shoppes til enhver smag. Liberté tøjet giver dig plads til at være dig selv og til at føle dig 100% tilpas i tøjet.  Liberté Essentiel er desuden en fantastisk gaveidé, netop fordi kvalitet og komfort går op i en højere enhed til en rigtig god pris. Forær din søster, veninde, mor, kæreste, faster, moster eller datter et utroligt lækkert stykke modetøj, som kan bruges i mange anledninger - også de dage, hvor man bare skal hygge derhjemme, eller bare gerne vil have noget tøj på, som man ved, man finder behageligt. 

Har du spørgsmål til Liberté Essentiel, størrelse eller leder du efter et helt særligt item, så kontakt os endelig. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe og guider dig gerne igennem størrelsesvejledninger, materialer og svarer med glæde på alle dine spørgsmål. Derudover er vi gerne behjælpelige med specielle bestillinger.