OFELIA

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hos online-mode.dk kan du shoppe tøj fra det populære modebrand: Ofelia. Ofelia er en del af KSK Fashion, som har eksisteret siden 1998. Siden da har Ofelia vundet mange kvinders hjerter, og skabt sig et stort navn indenfor modetøj på globalt plan. Ofelia skaber tøj til den yngre og stilbevidste kvinde, som shopper efter lidt højere kvalitet til en god pris. 

Ofelia byder ind med fantastiske kollektioner til hver sæson, og flere gange om året lander nye kollektioner fyldte med lækre styles og items, som følger nutidens mode og tendenser. Med Ofelias items og med designs der har en stor ungdommelig energi kan der kreeres utrolig mange udtryk og stilarter. Hos Ofelia er der fokus på at fremstille tøj i materialer og med pasforme, som kroppen vil elske at have på. Du får altså en høj og lækker kvalitet, som er utrolig komfortabel at have på, til en pris, hvor de fleste kan være med. 

En af de personlige Ofelia favoritter her hos online-mode.dk er uden tvivl Maci kollektionen med Maci kjolen. Kjolen fås i mange forskellige farver og findes også med print. Kjolen har en fantastisk pris og er en skøn detalje til en fest. Derimod kan du lave en super fed stil på arbejdet med Siri Pants, som ligeledes kommer i forskellige farver og med print. Bukserne er afslappede men giver et frisk og energisk tvist til dit look. Mangler du en charmerende top til dine jeans eller bukser, så prøv de forskellige varianter af Anick, som har nogle super flotte mønstre. 

Vi har udvalgt nogle fantastiske items til dig, som strækker sig over mange tøjstile, og som passer til alle sæsoner. Du vil opleve at kunne shoppe både til arbejde, hverdag, festen og ferien her på online-mode.dk, og vi sørger for, at du kan forlade vores Ofelia side med et komplet look, som både inkluderer basics, detaljen og den bærende stil. Med mulighed for at shoppe bukser, nededele, kjoler, toppe, bluser og shorts er opgaven let løst, og  alle items kan let kombineres med din eksisterende gaderobe.

Har du spørgsmål til Ofelia brandet, modetøj, designs, størrelser eller andet, så kontakt os endelig. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe med at besvare alle former for spørgsmål. Leder du efter et særligt item fra Ofelia, som du ikke kan se på online-mode.dk, er vi gerne behjælpelige med special bestillinger.