SOFT REBELS

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hos online-mode.dk finder du det populære kærlighedsbrand: Soft Rebels. Soft Rebels er til dig, som tør at være dig selv, og tør at byde ud af rammerne. Soft Rebels giver dig print, farver og kække detaljer, og de lækre items kan både fungere som et ekstra tvist i dit look samt let kombineres med din eksisterende gaderobe.

Soft Rebels er skabt efter filosofien om Yin og Yang, der fortæller om hvordan to modsætninger kan løfte og komplimentere hinanden, fordi de har en indbyrdes relation som gør dem afhængige af hinanden. Soft Rebels beskrives som mødet mellem to modsætninger, nemlig komfort og attitude. Idag er alle Soft Rebels items designet i Danmark og mødet mellem komfort og attitude er tanken bag enhver af brandets kollektioner. Hos Soft Rebels er der fokus på at producere tidløse og opmærksomhedsvækkende modeitems med detaljer i god kvalitet til en god pris. 

Alle kollektioner er inspireret af Skandinaviske stilrenhed samt forskellige former og cuts. Soft Rebels forsøger altid at kombinere nye og innovative designs med tradition. Dette ses især i Helle O-neck Pullover modellen, hvor en traditionel pullover kombineres med flæsede ærmer og striber i lurex, som giver den et nyt og moderne tvist og lidt kant. Derudover er pulloveren i finstrik, hvilket gør den super behagelig at have på kroppen. 

Cille Tunic er en tunika med traditionelle farver og striber, som er designet som en moderne og lang skjorte, der både kan bruges sammen med et par leggings og jeans. Du får muligheden for at lave flere looks og tunikaen kan med fordel både bruges til fest, arbejde og hverdag. Du finder også afslappede T-shirts som Kim SS O-neck modellerne, som er ensfarvede men med detaljer i ærmerne og på kraven. 

Hos online-mode.dk er vi vilde med Soft Rebels og den skønne historie bag brandet. Vi har sammensat et udvalg særligt til dig, hvor du kan shoppe færdige looks indenfor samme brand, uanset om du søger bluser, nederdele, pants, cardigans, t-shirts, pullovers, skjorter, tunika, kjoler, toppe eller langærmede shirts. Har du spørgsmål til brandet, størrelser, items eller andet, så kontakt os endelig. Vores dygtige personale er klar til at vejlede dig i størrelserne og materialet, og vil ligeledes besvare alle dine spørgsmål. Leder du efter et helt særligt item fra Soft Rebels, som ikke befinder sig på vores side, så informer os gerne, så vi kan være behjælpelige med at få dit item hjem.